Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Piedone nu se joacă. Amendă pentru o societate a primăriei care depozita deșeuri lângă alimente (VIDEO)

cristian popescu piedone

Primarul Sectorului 5, Cristian-Victor Piedone POPESCU, a efectuat un control la depozitul societății Economat SRL din Piața Rahovei în cursul zilei de astăzi, 24.11.2020, după ce a primit sesizări că alimentele sunt transportate și ținute pe lângă spațiul de depozitare deșeuri. Mai exact, în procesul verbal întocmit de Direcția Generală de Poliție Locală – Direcția Inspecție și Control General, Serviciul Protecția Mediului și Ecologie Urbană, se arată că spațiul de depozitare deșeuri nu era în stare corespunzătoare de igienă și salubritate, cu deșeuri de natură diferită (plastic, hârtie și metal) depozitate necontrolat, se spune în comunicatul remis redacției.

Societății Economat Sector 5 SRL i s-a aplicat o amendă în valoare de 3.000 de lei. De asemenea, primarul Cristian-Victor Piedone POPESCU a solicitat o platformă a societății Salubrizare Fapte 5 SA care să ridice toate deșeurile din depozit. Pentru acest lucru, Economat Sector 5 SRL va trebui să îi plătească societății Salubrizare Fapte 5 SA o factură în valoare de aproximativ 1.700 de lei, ceea ce reprezintă contravaloarea pentru ridicarea a 16 metri cubi de deșeuri.

Primarul Cristian-Victor Piedone POPESCU a declarat că va merge din nou în control la depozitul Economat Sector 5 SRL, pentru a se asigura că deșeurile au fost colectate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.