Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Piedone, surpriză de 1 iunie pentru copiii instituționalizați și nu numai (VIDEO)

DGASPC Sector 5
1 iunie

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a organizat astăzi, 1 iunie 2021, cu ocazia Zilei Copilului, o mică petrecere pentru beneficiarii complexului de servicii sociale pentru copii – unități rezidențiale de tip familial (apartamente sociale) și beneficiarii Centrului de Zi Social Comunitar Ferentari din sector. Edilul, alături de angajații DGASPC Sector 5 și consilierul local PNL, Claudia Pop au pregătit cadouri și tort pentru copii. Cei mici au fost încântați de petrecerea surpriză, au cântat, au dansat și s-au jucat.

„Am preferat în această dimineață, de Ziua Copilului, să nu stau cu nepoții și să petrec câteva ore cu acești copiii minunați. Deși le-am făcut doar câteva bucurii mărunte, pentru ei această petrecere surpriză a însemnat enorm. Acești copiii minunați, voioși, inocenți, cu sufletul pur și zâmbetul cald, m-au făcut să realizez cât de important este să oferi o șansă cuiva al cărui viitor este adesea umbrit de destin. Sunt lucruri de neînțeles și trebuie ca noi toți să facem tot ce putem pentru ca acești micuți să vadă și soarele, nu doar norii. Acești copii au nevoie de sprijin, iubire și atenție. Au nevoie de îmbrățișări și mângâieri. Trebuie să îi ajutăm să crească frumos și să se bucure de viață. Să nu își piardă zâmbetul și strălucirea din ochi. La mulți ani, dragi copii! Voi sunteți bogăția și averea noastră, a tuturor!”, a transmis Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Beneficiarii Centrului de Tip Rezidențial pentru Copii cu Dizabilități, cei din Centrul Maternal, dar și cei din Centrul de Primire în Regim de Urgență Cireșarii 2 au primit și ei cadouri cu ocazia Zilei Copilului, chiar dacă nu au putut participa la petrecere, din cauza contextului pandemic actual.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.