Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Piedone VOTEAZĂ cu PRU

piedone

Cristian Popescu Piedone, a anunțat, marți, cu cine va vota la alegerile parlamentare din acest an. Fostul primar al Sectorului 4 va vota, pe 11 decembrie, cu partidul condus de Bogdan Diaconu, PRU. „E medicamentul care, cred eu, că este necesar. O Românie unită într-o Românie mare”, susține Cristian Popescu Piedone.

PSD, în rândul sfinților: Și-a pus sigla în Calendarul Ortodox / FOTO

„Văd azi în România c-o salvează doar poezia. Ce ne mai trebuie alegeri, frate? Că deja suntem poeți in toate. La fiecare 4 ani, compunem câte o poezie, pe care o auzim cu toții...și bunicii și nepoții. După care, fiecare recitator ne îndeamnă ușor-ușor la vot, ca vitele la abator. Și ne ducem, frate, fără să știm că vom fi tăiate de la pensii și salarii, de la zahăr și ulei, de la drepturi și libertăți, de la speranță și viitor.
Și încep a ne certa, încă 4 ani, tot pe noi, pentru că nu putem pricepe poezia lor. Și nu înțelegem că ne salvează România. 
Între timp, nu mai e poezie. E pură demagogie și dezamăgire, rămasă doar pe hârtie, bine legată și îndosariată, pregătită a fi reciclată. Cu toate studiile de fezabilitate, de la școli și autostrăzi, de la case pentru tineri, cămine de bătrâni, fabrici și uzine, de la bunăstarea recitată, poezia de mult uitată, astăzi  și ea reciclată.  Că de, mâine e o nouă poezie, ce va fi așternută de alți poeți celebri care vor uita hârtia și ei vor alege azi, tehnologia. Facebook-ul și Internetul vor aborda instantaneu, subiectul. Nici nu mai trebuie să scrii, doar cont să mai deții, postează doar un cuvânt și o să te minunezi câți politicieni, analiști și critici sunt pe Pământ.  Dar cei mulți care votează și nu navighează, se intreabă: "Eu de votez mâine, am să trăiesc mai bine?"
Poate trebuie modificată poezia...alta e astăzi România.
Satul muribund, pâlpâind tradiția neamului românesc, într-o ultimă lumânare de seu, parcă gata să i se cânte "Vesnica Pomenire". Și văd și aud toți mincinoșii și demagogii de pe Pământ cât se mândresc ei că sunt români și ce mult luptă pentru binele României, când în realitate, toți se bat pe o bucată de asfalt.  Asta de ești de la oraș. La sat, un mare muzeu a rămas; că nu mai au pe ce să se mai bată, că pădurea-i vândută toată.
Pământul nu ne mai aparține, grâu nu mai însămânțăm, trebuie doar să importăm și să ne arestăm, după care să ne mândrim ce multe am realizat. 
Să nu mai avem Românie decât pe hârtie.  De aceea, trebuie unitate: să nu-ți mai înjunghii fratele pe la spate, să nu mai urâți și dușmăni, până-n ziua de o-ți muri. Numai așa puteți construi zi de zi o Românie unită, într-o voce și simțire, pentru cei ce îi credeți proști, mulți și flămânzi, pentru că ei contează. Și nu uitați: tot ei votează pentru speranța de mult uitată, care nu moare niciodată. 
Așa sper și eu, că de această dată, România adormită, se va trezi într-o Românie unită, cu români patrioți adevărați, sub jurământ legați că nu vor mai recita poezii pentru adormit copii, în toate limbile  pământului (germană, franceză, maghiară), ci vor vorbi pe românește, pe înțelesul urletului de lup de pe steagul dacic de luptă. 
Un poet român spunea că limba noastră-i o comoară. Bine că nu au vândut-o și pe asta încă. 
Deșteaptă-te, române, odată! Cât mai dormi?
Dar eu, Cristian Popescu Piedone, simplu cetățean, în continuare de profesie om, dau votul meu, pe 11 decembrie, partidului România Unită. E medicamentul care, cred eu, că este necesar. O Românie unită într-o Românie mare.
Eu am doar un vot...și voi să aveți unul de patriot. 
Ieșiți și votați, asta v-a mai rămas. Iar de nu veți vota, soarta v-o veți merita. 
Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a declarat fostul primar pentru știripesurse.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.