Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pierce Brosnan va interpreta rolul unui veteran de război în filmul 'The Last Rifleman', care va fi regizat de Terry Loane

pierce brosnan

Actorul Pierce Brosnan va interpreta rolul unui veteran de război în filmul „The Last Rifleman”, care va fi regizat de Terry Loane, informează Variety, potrivit news.ro.

Compania britanică WestEnd Films a cumpărat drepturile şi va prezenta proiectul, toamna aceasta, la Toronto Film Festival.

„The Last Rifleman” va avea în centru un veteran al celui de-Al Doilea Război Mondial care trăieşte într-un azil din Irlanda de Nord care, la 75 de ani de la debarcarea în Normandia, decide să plece pe ascuns şi să pornească într-o călătorie extenuantă spre Franţa, pentru a aduce un ultim omagiu celui mai bun prieten al lui şi pentru a găsi curajul de a înfrunta fantomele din trecut.

CITEȘTE ȘI: Riscul de a lua coronavirus în scara blocului – Care locuri sunt mai periculoase

Povestea este inspirată de veteranul Bernard Jordan, care, la vârsta de 89 de ani, a plecat din azilul din East Sussex, a luat un autobuz spre Portsmouth, apoi feribotul până în Franţa şi a ajuns în Normandia pentru a 70-a comemorare, în iunie 2014.

Filmul este scris de Kevin Fitzpatrick şi produs de Katy Jackson şi John Leslie de la Wee Buns („Zoo”). Între producătorii executivi se numără Mark Huffam („Mamma Mia!”), Kevin Jackson („The Truth Commissioner”) şi Eloise Singer („Rare Beasts”).

Filmările vor începe la finalul acestui an în Irlanda de Nord şi Republica Irlanda.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.