Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pierdere importantă pentru Manchester City. Kevin de Bruyne s-a accidentat la antrenament și va lipsi următoarele săptămâni

www.sport.ro
Kun Aguero Manchester City

Kevin de Bruyne (27 de ani) s-a accidentat la unul dintre antrenamentele lui City şi nu va fi apt de joc pentru următoarele săptămâni. Potrivit informaţiilor de la club, mijlocaşul are o problemă la genunchi, informează mediafax.

Pep Guardiola nu se va putea baza, pentru următoarele etape din campionat, pe unul dintre jucătorii cheie din sezonul trecut. De Bruyne nu va putea evolua pentru o perioadă, iar managerul campioanei este nevoit să apeleze la alţi fotbalişti. La prima vedere, accidentarea belgianului nu pare una îngijorătoare, dar, potrivit informaţiilor furnizate de oficialii lui City, ”până acum nu se ştie cât de gravă este problema”.

O legendă a teatrului și una a sportului vor deveni cetățeni de onoare ai Bucureștiului

De Bruyne a mai avut probleme la genunchi şi în 2016, când a ratat 12 partide ale lui City. La acea vreme, accidentarea a fost suferită la un meci de campionat, împotriva lui Everton.

În prima etapă din Priemier League, Manchester City a învins Arsenal, cu 2-0. Kevin de Bruyne a intrat pe teren în minutul 60.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.