Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pierderi mari pentru marile hoteluri. Parlamentarii pleacă în masă. Care e explicația?

www.hotels.com
hotel radisson

Zeci de parlamentari au părăsit în ultimele zile hotelurile în care erau cazați în București. Și nu pe bani puțini. Explicația este una foarte simplă și ține culmea tot de actul legislativ.

Senatorii și deputații care au ales să își închirieze de piața liberă apartamente susțin că au ales să plece după ce Legea antifumat a intrat în vigoare.

”Nu mai am de ce să stau acolo. Nu ai voie să fumezi nicăieri! Nu o să ies afară ori de câte ori am chef de o țigară”, a spus un senator pentru stiripesurse.ro.

Un coleg al său de la Camera Deputaților i-a urmat exemplul: ”Mi-am luat un apartament draguț și acolo pot fuma în voie. Mai vin și colegi pe la mine și mai bem câte ceva și nu putem chiar să bem fără o țigară. E mia bine așa”, a spus și acesta.

”Măcar în apartament fac ce doresc. Mi-am închiat unul drăgut în apropierea Parlamentului și e foarte în regulă”, a spus o senatoare.

Surse parlamentare susțin că și alte câteva zeci de aleși sunt în căutarea unor apartamente de închiriat pentru cât mai au din actuala legislatură tot din cauza legii antifumat.

Chestionați de reporterii stiripesurse.ro reprezentanții hotelurilor care găzduiesc parlamentari susțin că nu pot face exceptie nici măcar pentru ei și că îi înțeleg pe aleșii fumători care aleg să părăsească apartamentele pe care le ocupau.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.