Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pierluigi Tami: Steaua este într-o situaţie ideală, noi dimpotrivă: Absenţa lui Alibec este importantă, dar cred că echipa română are înlocuitori buni

www.gsp.ro
Denis Alibec Steliano Filip FCSB-Dinamo

Tehnicianul echipei Lugano, Pierluigi Tami, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că Steaua este într-o situaţie ideală înaintea confruntării din grupele Ligii Europa, după ce s-a impus în derbiul cu Dinamo şi având în vedere faptul că ocupă locul doi în clasamentul Ligii I. Tami consideră absenţa lui Denis Alibec din echipa bucureşteană importantă, însă a precizat că Steaua are jucători care pot suplini fără probleme această absenţă.

"Evident, Steaua vine aici după un succes în derbi şi de pe al doilea loc în clasament, adică într-o situaţie ideală. Noi dimpotrivă, am pierdut ultimele două meciuri şi nu este o situaţie ideală, dar avem o dorinţă mare de a o schimba şi să obţinem din nou rezultate pozitive. Absenţa lui Alibec este importantă, dar cred că echipa română are înlocuitori buni. Este o formaţie puternică şi bună chiar şi fără cei care nu pot evolua. Cred că absenţa lor nu va reprezenta o problemă", a spus Tami, potrivit site-ului oficial al clubului elveţian.

Puerluigi Tami a precizat însă că echipa sa trebuie să aibă încredere în propriile forţe. "Trebuie să avem încredere în noi înşine. Meciul de mâine va fi o oportunitate de a corecta ceea ce este de corectat, în speranţa că vor veni nu doar prestaţii bune din partea noastră, ci şi rezultate pozitive", a adăugat el. Meciul Lugano - Steaua, din grupa G a Ligii Europa, se va disputa, joi, de la ora 20.00, la Lucerna, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.