Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Piesă de teatru în memoria Mihaelei Runceanu

Digi24
Andreea Runceanu Amadeus

Invitată în emisiunea La cină, Andreea Runceanu a dezvăluit faptul că se lucrează la o piesă de teatru în memoria verișoarei sale, regretata artistă Mihaela Runceanu.

“Ea a fost idolul meu când eram mică. Eu îmi imaginam că voi fi ca ea când voi fi mare și o aveam ca model din toate punctele de vedere. Fratele meu, Xenti Runceanu, a început să compună de la 8 ani cu gândul că îi va compune ei piese și pentru el a fost cu atât mai mare șocul, ca pentru noi toți, de altfel, dar el era un pic mai mare. Și prima întrebare pe care a pus-o, când a murit, a fost: eu cui o să-i mai compun?

Se lucrează acum, iar Xenti se ocupă de partea muzicală, la o piesă de teatru inspirată din viața și drama Mihaelei Runceanu. Și tot contextul acela social, pentru că este bine să înțelegem că tragedia care s-a întâmplat este strâns legată de timpurile acelea foarte tulburi care au fost înainte de Revoluție. Este o piesă extraordinar de bine scrisă de către Gabriel Sandu și Catinca Drăgănescu și se va juca la Apollo 111.. Abia aștept să putem să fim în sală acolo… “ - a spus Andreea Runceanu la Digi 24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.