Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Piesa Swimming In the Stars, lansată pentru a marca a 39-a anivesare a cântăreţei Britney Spears

Britney Spears Facebook
Britney Spears

RCA Records a lansat piesa „Swimming In the Stars”, nepublicată până în prezent, pentru a marca a 39-a anivesare a cântăreţei americane Britney Spears, potrivit news.ro.

Casa de discuri va lansa şi o ediţie deluxe limitată a albumului „Glory” (2016), care va cuprinde alte piese nepublicate până acum şi imagini. Nu au fost anunţate detalii legat de apariţia acestuia.

„Swimming in the Stars” este un extras de pe albumul lansat în urmă cu patru ani. Acesta este al doilea cântec din sesiunea de înregistrări lansat în afara materialului discografic, după „Mood Ring (by Demand)”.

Citește și: Soția și Menajera, INTERPUSELE lui Daniel Tudorache - Lua prin intermediul lor diamante, vacanțe de lux, școli private, și aveau conturi și de 3 milioane de lei

Britney Spears, ale cărei discuri au fost vândute în aproximativ 150 de milioane de copii, de la debutul din 2001, este unul dintre cei mai populari artişti pop din istorie.

Născută pe 2 decembrie 1981, în McComb (Mississippi), este cântăreaţă, dansatoare şi actriţă. Primele două albume de studio ale ei, „Baby One More Time” (1999) şi „Oops!... I Did It Again" (2000), au ajutat-o să devină o vedetă a muzicii pop. De atunci, Britney Spears a câştigat numeroase trofee şi distincţii, între care un Grammy şi două trofee Emmy, a lansat în total 9 albume de studio, cel mai recent fiind "Glory", apărut în august 2016.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.