Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Piloții Ryanair intră în grevă: Zeci de mii de pasageri vor fi afectați

www.businessmagazin.ro
Ryanair

Piloții companiei Ryanair din Irlanda vor organiza o grevă de 24 de ore în data de 12 iulie, prima zi a sărbătorilor tradiționale irlandeze, nemulțumiți că oficialii companiei nu le iau în serios plângerile, relatează BBC.

Greva piloților va afecta zeci de mii de pasageri care aveau bilete la zborurile din 12 iulie. Aceasta a fost propusă de Asociația Piloților Irlandezi și a primit susținerea a 99% dintre piloții membri, scrie mediafax.ro.

Citește și: Ţiriac ar putea lua o decizie radicală: Unde intenţionează să mute Turneul de la Madrid

Asociația este nemulțumită de faptul că oficialii Ryanair nu iau în serios cererile piloților și nu vin cu soluții concrete. Progresul în ceea ce privește măririle salariale și îmbunătățirea condițiilor de muncă este aproape inexistent.

Greva va începe la ora 1:00 în data de 12 iulie și va dura 24 de ore. Asociația a declarat că va anunța companiile aeriane dacă vor apărea și alte greve.

Citește și: Proiect inedit lansat de Mircea Radu: Ce face vedeta după ultimul eşec din televiziune

Conform unui comunicat Ryanair, peste 210.000 de pasageri au avut zborurile anulate din cauza grevelor personalului aerian în luna iunie. Peste 2.100 de zboruri au fost anulate sau au avut de suferit din cauza lipsei de personal, comparativ cu 41 de zboruri anul trecut, în luna iunie.

Disputa dintre personal și conducere a pornit de la abordarea greșită a conducerii în ceea ce privește transferarea personalului între sediile Ryanair din Europa și Africa. Asociația Piloților Irlandezi a declarat că piloții consideră că procesul decizional în problemele care îi privesc în mod direct nu este transparent. Printre aceste decizii controversate se numără și transferul personalului, care „are un efect devastator asupra vieții de familie a piloților”, a declarat un reprezentant al Asociației.

Citește și: Mutare radicală la Fan Courier: Ce se va întâmpla cu renumita companie .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.