Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pilotul de raliuri Adrian Răspopa, a devenit post-mortem cetăţean de onoare al municipiului Oneşti: a murit în 2021 în timpul Raliului Iașiului

Adrian Raspopa

Pilotul de raliuri Adrian Răspopa, care a încetat din viaţă în septembrie 2021, a devenit post-mortem cetăţean de onoare al municipiului Oneşti.

 

“Adrian Răspopa, regretatul campion de raliuri, a fost desemnat, post mortem, Cetăţean de Onoare al Municipiului Oneşti, în semn de apreciere pentru dezvoltarea motorsportului românesc şi promovarea zonei pe plan naţional”, a notat Federaţia Română de Automobilism Sportiv, pe pagina de Facebook.

Preşedintele Consiliului Judeţean Bacău, Valentin Ivancea, prezent la ceremonie, a postat imagini de la eveniment.

“Prin cuvinte pline de emoţie, a fost evocată imaginea omului, sportivului, managerului, fiului, soţului şi prietenului ADRIAN, care a promovat spiritul de competiţie & fair-play şi a demonstrat că, în sport ca şi în viaţă, pentru a fi cel mai bun, este nevoie de foarte multă muncă pe lângă talent.

Raliul Moldovei şi Turul Colinelor sunt doar două dintre evenimentele sportive emblematice, gândite şi realizate de viziunea şi personalitatea lui. Prin acestea, a promovat municipiul Oneşti, judeţul Bacău şi proiectele locale, pe plan european.

Pentru talentul, abnegaţia, tenacitatea şi omenia care l-au caracterizat, merită din plin distincţia conferită. Efervescenţa şi energia pozitivă cu care ne-a molipsit sunt lumina lăsată nouă de Adrian. Sunt convins că doar sprijinind continuarea proiectele iniţiate şi organizate de acesta, îi putem onora memoria într-un mod demn”, a scris el pe Facebook.

Adrian Răspopa a murit în urma unui accident la 4 septembrie 2021, în timpul unei probe speciale a Raliului Iaşiului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.