Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pilotul german Pascal Wehrlein a obţinut a doua sa victorie în Formula E virtuală, detronându-l pe compatriotul său Maximilian Gunther

Pilotul german Pascal Wehrlein a obţinut a doua sa victorie în Formula E virtuală, detronându-l pe compatriotul său Maximilian Gunther din fruntea clasamentului general al acestei competiţii, iniţiată în această pauză forţată a sportului mondial, din cauza pandemiei de coronavirus, informează Reuters, potrivit Agerpres.

Wehrlein, care concurează pentru echipa Mahindra Racing, s-a impus sâmbătă în ePrix-ul virtual de la Hong Kong, devansându-i pe belgianul Stoffel Vandoorne (Mercedes) şi pe britanicul James Calado (Panasonic Jaguar Racing).

Citește și: Marcel Vela, mesaj de ultimă oră! Noi precizări despre situația persoanelor infectate. Cu cât a crescut numărul

Graţie acestei victorii, venită după cea obţinută în urmă cu o săptămână în cursa virtuală de la Monaco, Pascal Wehrlein a acumulat 70 de puncte şi a preluat conducerea clasamentului general, după patru etape, în timp ce compatriotul Maximilian Gunther (Andretti Autosport) a coborât pe poziţia a doua, cu 65 de puncte, în timp ce Stoffel Vandoorne ocupă locul al treilea, cu 58 de puncte.

După întreruperea campionatului mondial rezervat monoposturilor electrice, responsabilii Formulei E au decis să organizeze o serie de curse pe simulatoare, între piloţii din campionat. Fondurile strânse cu ocazia acestei competiţii virtuale, denumită "Race at Home Challenge" vor ajunge în conturile UNICEF.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.