Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pilotul italian de MotoGP Valentino Rossi are coronavirus

agerpres
Valentino Rossi

Pilotul italian de MotoGP Valentino Rossi a anunţat, joi, că a fost testat pozitiv cu coronavirus, anunță news.ro.

El a precizat că este trist şi supărat după acest rezultat. Rossi a făcut dimineaţa un test rapid cu rezultat negativ, dar şi unul care a avut rezultat pozitiv, venit mai târziu.

“Din nefericire, când m-am trezit în această dimineaţă nu mă simţeam bine. Mă dureau oasele şi aveam o mică febră, astfel că l-am chemat imediat pe doctor, care m-a testat de două ori. Testul PCR rapid a avut rezultat negativ, la fel ca testul pe care l-am făcut marţi. Însă al doilea test, al cărui rezultat l-am primit la ora 16.00, a fost din nefericire pozitiv. Sunt dezamăgit că va trebui să ratez cursa din Aragon. Mi-ar plăcea să fiu optimist şi încrezător, dar mă aştept ca a doua serie în Aragon să fie pentru mine tot ‘no go’... Sunt trist şi supărat pentru că am făcut tot ce am putut pentru a respecta protocolul şi deşi testul făcut marţi a avut rezultat negativ, m-am autoizolat de la sosirea mea de la Le Mans. Însă asta este situaţia şi nu pot face nimic pentru a o schimba. Acum voi respecta recomandările medicilor şi sper că mă voi simţi bine în curând”, a notat Rossi pe Twitter.

Citește și: Gigi Becali îl desfinţează pe Mirel Rădoi: ‘Ce te mai agăţi? Gata, ai mâncat trei bătăi, la revedere! Asta e!’

În acest weekend va avea loc pe circuitul din Alcaniz Marele Premiu al Aragonului, a zecea etapă a campionatului de MotoGP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.