Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pilotul Sebastian Barbu este lider în Raliul Argeşului după prima zi a cursei

Arena
raliu Perla Harghitei

Pilotul Sebastian Barbu este lider în Raliul Argeşului, etapa a treia a Campionatului Naţional de Raliuri Betano, după probele speciale desfăşurate sâmbătă.

Echipajul Sebastian Barbu/Bogdan Iancu (Skoda Fabia Rally2) a fost cronometrat cu timpul de 48 min 27 sec 2/10, fiind urmat de Andrei Gîrtofan/Doru Vrajă ( Skoda Fabia Rally 2), la 01 min 09 sec 9/10, şi de bulgarii Martin Surilov/Zdravko Zdravkov (Citroen C3 Rally2), la 01 min 16 sec 9/10.

Proba specială cu numărul 4 a fost anulată în urma unui accident în care a fost implicat echipajul format din Jean Tatu şi copilotul Eugen Rotaru (Skoda Fabia R5), potrivit paginii de Facebook a Federaţiei Române de Automobilism Sportiv. Ambii piloţi sunt în afara oricărui pericol, dar au fost transportaţi la spital pentru mai multe investigaţii, potrivit Agerpres.ro.

Campionul naţional en titre, Simone Tempestini, a abandonat după primii 3 kilometri de pe PS1 Vidraru, din cauza unor probleme tehnice.

Raliul Argeşului a adus la start 77 de echipaje. Simone Tempestini câştigase ultimele trei ediţii, în 2019, 2020 şi 2021.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.