Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pink vorbește despre îmbătrânire: Individualitatea mea e mai importantă decât chipul pe care îl am

People
pink

P!nk vorbește despre îmbătrânire: Individualitatea mea e mai importantă decât chipul pe care îl am, arată Smart on Trend, păstrând un loc special în playlist pentru piesele artistei, anunță MEDIAFAX.

P!nk și-a obișnuit fanii cu declarații sincere. Luni dimineață, cântăreața a scris pe Twitter despre problemele pe care le ai odată cu trecerea anilor în showbiz.

Citește și: Avocatul lui Dragnea răstoarnă situația, după ce Înalta Curte a respins eliberarea fostului lider PSD: Mai există cereri

”Scrisoare pentru mine; Dragă Eu, îmbătrânești. Văd ridurile. Mai ales atunci când zâmbești. Nasul ți se face tot mai mare.... Arăți (și te simți) tot mai ciudat pe măsură ce te obișnuiești mai mult cu acest fapt”, și-a început P!nk mesajul. ”Dar nasul seamănă cu al copiilor tăi, chipul îți face riduri când râzi. A, da, și ai fumat, bolovanco”.

Vedeta a recunoscut faptul că din când în când îi trece prin cap și că ar fio idee bună să își ”lucreze fața”. Dar pe urmă se uită la o emisiune în care ”poți să vezi cum se simte o persoană” după și îți dai seama că au fața împietrită. Așa ceva, spune ea, nu poate susține.

Citește și: Solicitare urgentă către Ludovic Orban! Se cere ‘alungarea’ unui cunoscut ministru

P!nk, pe numele real Alecia Beth Moore, s-a născut în 1979. Este cântăreață americană și activistă. A debutat ca membră a trupei Choice și și-a lansat cariera solo în 195. Primul său album a fost ”Can't Take Me Home", în 2000. A vândut peste 90 de milioane de discuri până acum și a primit trei premii Grammy, două distincții Brit, un Emmy Daytime și șapte trofee MTV Video Music.

Piesele artistei se aud la Smart On Trend. Playlistul Smart on Trend poate fi ascultat aici: https://www.smartradio.ro/radio/on-trend/

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.