Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Pinocchio de Bahlui' - PSD Iași ironizează bilanțul prezentat de șeful CJ Costel Alexe: 'Arogant și șmecher, a înșiruit minciunile ca mărgelele pe ață'

PSD
PSD sigla

PSD Iaşi ironizează bilanţul de activitate prezentat de şeful CJ, liberalul Costel Alexe, acuzându-l că a minţit şi că a prezentat drept realizări proiecte care nu îi aparţin sau la care nu a avut nicio contribuţie, cum ar fi axele rutiere Iaşi – Suceava şi Iaşi – Botoşani, reabilitarea Spitalului de Copii „Sf. Maria”, noul terminal de pasageri al Aeroportului Iaşi.

„Zilele trecute, penalul şi penibilul Costel Alexe, încă preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi, şi-a prezentat raportul de activitate pe doi ani de mandat. O expunere fastuoasă, la Palatul Culturii, a celui mai mincinos pomelnic pe care l-am auzit vreodată. Arogant şi şmecher, Alexe a înşiruit minciunile ca mărgelele pe aţă, într-o adevărată beţie de cuvinte”, afirmă PSD Iaşi într-un comunicat cu titlul ”Pinocchio de Bahlui. Liberalul Costel Alexe, şeful Consiliului Judeţean Iaşi, a prezentat un bilanţ plin de minciuni!”, în care PSD anunţă că am împărţit ”aşa-zisele realizări ale lui Costel Alexe” în trei categorii importante: ”Proiecte smântânite; Minciuni sfruntate; Ştiri false, emise şi uitate”

În prima categorie sunt incluse proiectele despre care PSD susţine că ”Alexe şi clica sa de fripturişti din PNL le-au preluat de la fosta administraţie PSD a Consiliului Judeţean„.

”Că le-au continuat este bine, dar că şi le arogă în integralitate e penibil”, comentează social-democraţii, enumerând: axele rutiere Iaşi – Suceava şi Iaşi – Botoşani despre care afirmă că au fost începute de echipa PSD, iar ”Alexe le-a preluat, iar pe unele le-a făcut praf”; reabilitarea cu fonduri UE nerambursabile a Spitalului de Copii „Sf. Maria” şi extinderea Unităţii de Primire Urgenţe de la acelaşi spital sunt tot investiţiile echipei PSD, singurul merit al actualului preşedintele CJ fiind că ”nu le-a stricat”; refacerea mai multor monumente istorice, unde ”Alexe doar a tăiat panglica”; sistemul de management integrat al deşeurilor, unde  implicarea lui Alexe a fost 0%.

PSD îl acuză pe Costel Alexe că ”acţionează ca un parazit şi pentru propriii colegi”, argumentele fiind că la Aeroport, Costel Alexe se laudă cu investiţia, abia începută, în construirea unui nou terminal de pasageri deşi personal n-are absolut nicio contribuţie, meritul fiind al tehnocraţilor de la Aeroport, în timp ce nvestiţiile de peste jumătate de miliard de euro în sistemul de apă-canal sunt apanajul conducerii ApaVital.

Comform PSD, a treia categorie este a proiectelor pe care Alexe le-a anunţat şi-apoi le-a abandonat, referindu-se la  promisiunile nematerializate ale acestuia.

”Nicio şcoală sătească cu grupurile sanitare în fundul curţii = minciună; şosea de centură pentru Podu Iloaiei = minciună; tren metropolitan = minciună; şosea de centură pentru Iaşi = minciună; lărgirea traseului Lunca Cetăţuii – Tehnopolis = minciună; reabilitarea Filarmonicii = minciună”, susţin social-democraţii.

”Acesta este adevăratul bilanţ al lui Costel Alexe, la doi ani de mandat, şi nu plăsmuirea pusă în scenă acum câteva zile. Alexe e un mincinos notoriu şi un penal care nu mai are ce căuta în funcţii publice!”  a declarat senatorul Maricel Popa, preşedintele PSD Iaşi.

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe, a declarat duminică, în cadrul evenimentului la care ăi-a prezentat bilanţul la doi ani de activitate, că în ultimii 30 de ani, Iaşiului i-a lipsit echipa şi că dacă aceasta ar fi existat atunci Iaşiul ar fi avut şi spital regional, dar şi sală polivalentă.

Costel Alexe a afirmat duminică la un eveniment desfăşurat la Palatul Culturii din Iaşi în cadrul căruia a prezentat bilanţul activităţii sale la jumătatea mandatului că în ultimii 30 de ani, Iaşiul nu a avut o echipă puternică în administraţie şi că din acest motiv multe proiecte mari nu au putut fi terminate.

"Aici am pierdut în ultimii 30 de ani, nu am avut echipă. Aveam şi spital regional şi sală polivalentă. Când a fost voinţă nu a fost putinţă, când a fost putinţă nu au fost fonduri, iar când au existat fonduri nu a fost echipă. Timpul nu mai are răbdare cu noi, iar fiecare zi trece în detrimentul dezvoltării judeţului. În cei 30 de ani de administraţie, Iaşiul putea să arate mult mai bine", a afirmat şeful CJ Iaşi, Costel Alexe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.