Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pinocchio - Prima imagine a lui Tom Hanks în rolul Gepetto

facebook.com
Tom Hanks

Platforma Disney+ a prezentat prima imagine cu Tom Hanks în rolul Gepetto din noua adaptarea „Pinocchio”, potrivit news.ro.

După „Frumoasa şi bestia”, „Mulan” sau „Alladin”, „Pinocchio” are dreptul la o adaptare. Anunţat de Disney din 2020, filmul a prezentat o primă fotografie în care actorul Tom Hanks apare în costumul lui Gepetto, cu faţa la faimoasa marionetă, asemănătoare celei din desenul animat din 1940.

Aşteptat în septembrie 2022 pe platforma de streaming Dinsney +, „Pinocchio” marchează reîntâlnirea actorului Tom Hanks şi a regizorului Robert Zemeckis. Cineastul l-a îndrumat pe actor în „Forrest Gump”, recompensat cu şase premii Oscar în 1995, între care pentru „cel mai bun film”, „cel mai bun actor” şi „cel mai bun regizor”.

Actorul din „Pentagon Papers” îi va da replica tânărului Benjamin Evan Ainsworth, care a jucat în serialul „The Haunting of Bly Manor”, cel care îi va împrumuta vocea lui Pinocchio. Jiminy Cricket va fi dublat de Joseph Gordon-Levitt, Cynthia Erivo va fi Zâna Albastră şi Luke Evans va fi Vizitiul.

Povestea lui Pinocchio, scrisă la sfârşitul secolului al XIX-lea de italianul Carlo Collodi, ace obiectul a numeroase adaptări.

Amazon a dezvăluit în 2020 un „Pinocchio” de Matteo Garrone, cu Roberto Benigni în rolul lui Gepetto, iar regizorul Guillermo Del Toro pregăteşte o adaptare pentru Netflix.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.