Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pista olimpică cu o lungime de 2000 de metri de pe Lacul Lebăda a fost inaugurată. Campionatul Balcanic de Canotaj poate începe

FRDC
Canotaj 2023

Pista olimpică cu o lungime de 2000 de metri de pe Lacul Lebăda (Pantelimon) a fost inaugurată cu o cursă specială în care au concurat 3 echipaje de 8+1, compuse din cele mai apreciate personalităţi ale canotajului românesc, conform news.ro

Pista olimpică cu o lungime de 2000 de metri a fost inaugurată, iar după o pauză de mai bine de 30 de ani, peste 200 se sportivi din 9 ţări (Bulgaria, Croaţia, Grecia, Macedonia de Nord, România, Serbia, Turcia, Bosnia şi Herţegovina şi Ucraina), concurează pe Lacul Lebăda (Pantelimon).
Juniorii I (17-18 ani) şi Juniori II (15-16 ani) se vor întrece în 22 de probe.
Cursa specială de sâmbătă dimineaţă a fost câştigată de echipajul din care au făcut parte Elisabeta Lipa (Preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport), Constanţa Burcica, Angela Alupei, Viorica Susanu Chermes, Veronica Cochelea, Rodica Serban Florea, Georgeta Andronache, Doina Ignat şi Elena Georgescu.
Pe locul 2 s-a clasat echipajul compus din Elena Oprea, Olguta Onofrei Morar, Rodica Frantu, Florica Popa Silaghi, Camelia Diaconescu Cioinaru, Cornelia Neacsu Firescu, Gina Hodorog Grandori, Silvia Nedelcu şi Cati Ecaterina Iane Oancia.
Pe poziţia a 3-a s-a clasat echipajul compus din Doina Balan Snep, Mariana Trasca Curelea, Titie Taran Iordache, Anisoara Balan Dobre, Chira Stoean Apostol, Viorica Ilica Necula, Adriana Chelariu Bazon, Doina Ciucanu Robu şi Ioan Rosescu.
Campionatul Balcanic de Canotaj este organizat de Federaţia Română De Canotaj în colaborare cu Primaria Orasului Pantelimon, Balkan Rowing Association şi Agenţia Naţională pentru Sport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.