Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Pistolarul' de la metrou a fost prins, după 6 zile: Tânărul are 19 ani și a fost REȚINUT - VIDEO

AJC.com
foc de arma, pistol

Pe 24 octombrie, un angajat al metroului bucureștean a observat o ceartă între doi bărbați, în zona de ieșire de la metrou Piața Victoriei, unul din ei scoțând dintr-o geantă un obiect ce părea a fi un pistol, anunță Poliția Capitalei. Polițiștii l-au prins pe pistolar, după 6 zile.

”În această dimineață , in jurul orei 08. 00, politisti din cadrul Brigăzii Poliție Transport Public cu sprijinul unui coleg din cadrul Serviciului Investigații Criminale au depistat într-o stație de metrou din sectorul 3, un tânăr de 19 ani, din București, principal suspect în cazul de amenințare din seara de 24 octombrie. Din cercetările efectuate s-a stabilit, că la acel moment, in jurul orei 19.00, in timp ce se afla in statia de metrou Piata Victoriei ar fi amenințat un bărbat, cu un pistol, după care a părăsit zona.

Citește și: Contribuție de milioane de lei cu fonduri europene! Ce achizitie vrea să facă Municipiul București

Ulterior in timp ce se afla într - un tren de metrou oprit in stație, ar fi agresat mai multe persoane, după care a fugit.

Cu ocazia depistarii, in geanta pe care o avea asupra sa, a fost gasit un pistol cu aer comprimat, nespus autorizării, precum si un cutit, tip briceag.

Citește și: Sute de mii de clienți ai Băncii Transilvania sunt vizați! Ce vor primi în perioada următoare

Tânărul de 19 ani a fost reținut și urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 cu propunere de luare a unei măsuri preventive pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.”, anunță oamenii legii.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.