Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pittsburgh Penguins a fost învinsă pe propiul patinoar, de formația Detroit Red Wings

Echipa Pittsburgh Penguins a fost învinsă pe propriul patinoar, după prelungiri, de formaţia Detroit Red Wings (scor 4-5), la capătul celui mai spectaculos meci disputat miercuri seară în Liga profesionistă nord-americană de hochei pe gheaţă (NHL).

Penguins a condus cu 4-0 şi părea că şi-a asigurat victoria, însă oaspeţii au revenit şi au marcat la rândul lor de patru ori până la finalul reprizei a treia, ducând meciul în prelungiri, unde Detroit Red Wings a dat lovitura prin Jake Walman, în minutul 2:13 din "overtime", conform Agerpres.

Red Wings este a doua echipă care reuşeşte să câştige un meci în acest sezon după ce a fost condusă la o diferenţă de patru goluri, după Vancouver Canucks, învingătoare cu 7-6 după prelungiri în faţa formaţiei Montreal Canadiens, pe 5 decembrie.

Într-un alt joc disputat miercuri, Anaheim Ducks, care venea după trei înfrângeri consecutive, a dispus pe propriul patinoar, cu 3-2, după şuturile de departajare, de formaţia Vegas Golden Knights, liderul Conferinţei de Vest a NHL.

Cel mai bun jucător gazdelor a fost goalkeeper-ul John Gibson, care a avut 49 de intervenţii decisive pe parcursul meciului, păstrându-şi apoi poarta imaculată la loviturile de departajare.

Gibson ratase precedentele cinci partide ale lui Ducks din cauza unei accidentări.

Rezultate:
Pittsburgh Penguins - Detroit Red Wings 4-5, după prelungiri
Seattle Kraken - Calgary Flames 2-3
Anaheim Ducks - Vegas Golden Knights 3-2, după şuturile de departajare
Tampa Bay Lightning - Montreal Canadiens 4-1
New Jersey Devils - Boston Bruins 1-3

Clasamente:
Conferinţa de Est: 1. Boston Bruins 59 puncte, 2. Carolina Hurricanes 52 p, 3. Toronto Maple Leafs 50 p, 4. New Jersey Devils 46 p, 5. Pittsburgh Penguins 44 p etc.
Conferinţa de Vest: 1. Vegas Golden Knights 40 p, 2. Dallas Stars 48 p, 3. Los Angeles Kings 46 p, 4. Winnipeg Jets 43 p, 5. Minnesota Wild 42 p etc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.