Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pittsburgh Penguins şi Nashville Predators în finala Cupei Stanley

abc news
hochei NHL

Pittsburgh Penguins s-a calificat în finala Cupei Stanley. Deţinătoarea trofeului s-a impus în cea de-a 7 și ultima partidă a seriei cu Ottawa Senators.

"Pinguinii" au câştigat dramatic, cu 3-2 în cea de-a doua repriză de prelungiri, partida decisivă disputată pe teren propriu în prezenţa a peste 18.000 de spectatori. Gazdele au condus de două ori pe parcursul meciului, însă Santors a egalat foarte rapid de fiecare dată: după 20 de secunde în primul caz și după 3 minute într-al doilea. Timpul regulamentar s-a încheiat la egalitate, 2-2.

Prima repriza de prelungiri s-a terminat fără goluri, iar în cel de-al doilea over-time formaţia din Pittsburgh a reuşit să puncteze prin Chris Kunitz. Hocheistul în vârstă de 37 de ani a marcat două goluri în partida cu Ottawa Senators şi a fost omul decisiv al confruntării care a stabilit căștigătoarea Cupei Conferinței de Est, numită și "Prince of Wales Trophy".

Pittsburgh Penguins va lupta pentru Cupa Stanley în seria finală contra formației Nashville Predators, câștigătoarea Cupei Conferinței de Vest, numită și "Clarence Campbell Trophy". Prima partidă a finalei Cupei Stanley este programată pentru 30 mai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.