Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pixar anunţă următoarea sa animaţie originală: Luca, povestea unui adolescent de pe Riviera italiană

facebook.com
desene animate Pixar

„Luca”, noua animaţie Pixar aflată în producţie, va fi lansată în iunie 2021. Regizorul noului film este italianul Enrico Casarosa, nominalizat la Oscar pentru scurtmetrajul de animaţie „La Luna”, anunță MEDIAFAX.

Pixar, companie deţinută de studioul Disney, a anunţat detalii despre următoarea sa animaţie originală, aflată în producţie. „Luca” este cronica maturizării unui adolescent care se desfăşoară pe fundalul Rivierei italiene. Povestea se complică în momentul în care Luca se împrieteneşte cu un necunoscut care se dovedeşte a fi un monstru marin cu înfăţişare umană.

Citește și: Cozmin Gușă: Iohannis este destabilizat! N-ar mai avea discernământul și capacitatea necesare pentru a-și exercita funcția de președinte

Animaţia ar urma să fie lansată în iunie 2021. Regizorul producţiei, Enrico Casarosa, care are în palmares o nominalizare la Oscar pentru scurtmetrajul de animaţie „La Luna”, a declarat că „Luca” e un proiect de suflet, fiindcă el însuşi a copilărit pe Riviera italiană.

Înainte de „Luca”, Pixar se pregăteşte să lanseze animaţia sa deja finalizată, „Soul”, care era anunţată în cinematografe pentru luna iunie şi a cărei lansare a fost amânată până în noiembrie, din cauza pandemiei. „Soul” este povestea unui profesor de muzică (voce : Jamie Foxx) ce visează să devină un nume în lumea jazz-ului. Ultima producţie Pixar, „Onward”, lansată înainte de pandemie, a avut un succes moderat la box office: doar 100 de milioane de dolari încasaţi din bilete în sălile de cinema.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.