Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Despre oligarhul moldovean fugar Vladimir Plahotniuc așa cum nu s-a mai auzit: Iubea să glumească și investea în oameni! Un om citit și darnic (Video)

captura YouTube
Xenia Piciughin

Pe când societatea îl vede pe fostul lider PDM, Vlad Plahotniuc, ca pe un personaj negativ în politica din R. Moldova, fosta asistentă a acestuia, Xenia Piciughin, îl descrie așa cum nu l-a mai descris nimeni.

În cadrul unui interviu pentru Dorin Galben, Piciughin a făcut dezvăluiri despre fostul angajator și l-a descris ca pe un om darnic și pozitiv, transmite Știri.md.

„Am fost asistenta personală a lui Plahotniuc timp de nouă luni, după care am fost avansată în funcția de coordonator PR, aia era perioada în care noi mai mult zburam decât mergeam. Era o perioadă foarte încărcată fizic, emoțional. Lucram până la trei dimineața și mai târziu. Era foarte multă lume la acea oră în birou. Noi glumeam că trebuie să pună semafoare, pentru că se lovea om de om, la câte persoane stăteau să intre la Vlad Plahotniuc la întrevedere”, a relatat aceasta.

Galben s-a arătat mirat de faptul că fostul lider PDM chiar și la trei dimineața era la muncă. La întrebarea dacă Plahotniuc mai reușea să doarmă, Xenia a spus că ”foarte puțin”.

”El poate obosea, dar el era acel care trebuia să fie strong și puternic”, a mai adăugat aceasta.

Xenia a povestit și despre prima sa întâlnire cu Vlad Plahotniuc care a avut loc în biroul acestuia, atunci când a mers la interviul de angajare.

”Am vorbit foarte mult atunci despre cărți. Era foarte înțelegător, era deschis, transparent. M-a întrebat ce salariu am, iar el l-a dublat.

”Eu vedeam părțile lui bune, recunosc că pe cele rele nu le vedeam, dar am interacționat mai mult cu partea lui umană.

El vedea potențial în oameni și te motiva să crești”, își mai amintește Xenia.

Xenia îl mai descrie pe Plahotniuc ca o persoană care iubește să ”glumească, știe cum să facă oamenii ca să se simtă bine, e foarte galant, este un om cu adevărat deștept, un strateg incredibil, un om citit și darnic”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.