Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Plan de salvare incredibil pentru Simona Halep: 'O scot nevinovată în decurs de 15 zile! Rețineți ce vă zic'

Simona Halep

Simona Halep se pregătește alături de echipa sa de avocați pentru procesul în care încearcă să-și dovedească nevinovăția după ce a fost testată pozitiv la Roxadustat, la un control antidoping efectuat la US Open 2022.

În acest context, Dumitru Dragomir, fostul președinte LPF, este gata să bage mâna în foc pentru nevinovăția Simonei Halep și a declarat că, în cazul în care s-ar ocupa de apărarea sportivei, ar reuși să dovedească în timp record faptul că românca nu s-a dopat în mod conștient, ci substanța respectivă i-a fost administrată fără voia sau cunoștința sa.

”Spun cu toată răspunderea că Halep nu s-a dopat fiind conștientă de așa ceva! Nu avea de unde să știe ea de acest medicament. La noi în țară nici nu apăruse! De unde dracului să știe? Cineva i-a dat și n-a avertizat-o.

Acel cineva trebuie descoperit! Eu, dacă m-aș apuca de cercetări, vă spun că aș scoate-o nevinovată în decurs de 15 zile! Vai, mama mea! Păi pleci pe firul evenimentelor. Dar ea s-ar putea să acopere și ea pe cineva.

Rețineți ce vă spun! Eu am o impresie despre ea și despre familia ei, îi cunosc și sunt niște oameni admirabili. Iar ea e o sportivă despre care o să vorbească generații, așa cum se vorbește de Ilie Năstase.

Cred că îi va da o suspendare între 4 și 11 luni, chiar dacă e nevinovată! Și eu bag mâna în foc pentru ea că e total nevinovată, nu că ar fi vinovată cu 1% sau 2%! E 100% nevinovată! Ori i s-a dat fără să știe, ori fără să o informeze, pentru că ea nu avea educația medicală să știe despre acest medicament.

Păi ce, are studii medicale Halep? Dacă m-aș duce eu să pledez, îi fac praf pe toți și pe judecătorii ăia de acolo", a declarat Dumitru Dragomir, în podcast-ul "Tare de tot, cu Viorel Grigoroiu".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.