Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO PLAN ROȘU activat în Gorj - Un pod s-a PRĂBUȘIT, ISU anunță că sunt șapte VICTIME/ UPDATE Femeie dusă cu elicopterul la spital

Pod prabusit in Gorj

Autorităţile din judeţul Gorj au declarat, joi, Planul roşu de intervenţie, după ce o traversă de la un pod în lucru a căzut, şapte persoane fiind rănite. Deocamdată, nu se cunosc împrejurările producerii accidentului.

Citește și: BIOGRAFIA neromanțată - Cine este Eugen Nicolicea, propunerea PSD la conducerea Ministerului Justiției

”În urmă cu câteva momente, am fost solicitaţi să intrervenim pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de o traversă a unui pod în lucru care a căzut în localitatea Stoina. Din primele informaţii, în urma accidentului au rezultat şapte victime”, a transmis, joi, ISU Gorj.

La faţa locului se deplasează două autospeciale pentru descarcerare, un container multirisc destinat căutării-salvării de persoane, o autospecială pentru transport victime multiple, două ambulanţe SMURD şi două ambulanţe din cadrul SAJ Gorj.

La nivelul judeţului Gorj a fost activat Planul roşu de intervenţie.

Deocamdată, nu se cunosc împrejurările producerii accidentului.

UPDATE

"In urma cu cateva momente, in localitatea Stoina din judetul Gorj, o traversa a unui pod in lucru s-a prabusit, fiind ranite 2 persoane (ambele constiente).

Initial, din primele informatii furnizate de apelantul la 112, s-au comunicat 7 victime, sens in care a fost activat imediat Planul Rosu de Interventie la nivelul judetului.

Dupa ajungerea pompierilor la fata locului s-a constat ca doar 2 persoane prezentau diferite leziuni, dar constiente.

Dupa efectuarea recunoasterii de la fata locului, a fost dezactivat Planul Rosu de Interventie, iar cele doua victime vor fi preluate si transportate la spital.

La fata locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare, 1 container multirisc destinat căutării-salvării de persoane, 1 autospeciala pentru transport victime multiple, 2 ambulante SMURD si 2 ambulante din cadrul SAJ Gorj", transmite ISU.

UPDATE 2

Femeia rănită grav după ce o traversă a unui pod în lucru în comuna Stoina, județul Gorj, a căzut, va fi dusă cu un elicopter SMURD la spital. Un alt muncitor este transportat la spitalul din Târgu Cărbunești, iar alți doi bărbați, răniți mai ușor, la spitalul din Târgu-Jiu, conform Mediafax.

Reprezentaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj au anunțat bilanțul final după ce o traversă a unui pod în lucru în comuna Stoina a căzut.

Astfel, două persoane - o femeie și un bărbat - au fost prinse de traversa căzută, fiind scoase de către pompieri.

Alți doi bărbați au fost rănișți ușor.

Femeia care a fost rănită grav va fi preluată de un elicopter SMURD de pe stadionul din localitatea Stoina, un alt muncitor este transportat la spitalul din Târgu Cărbunești, iar alți doi bărbați, răniți mai ușor, la spitalul din Târgu-Jiu.

Inițial, persoana care a sunat la 112 să anunțe că o traversă a unui pod în lucru s-a prăbușit a informat că sunt șapte victime.

Podul este construit, începând din anul 2018, peste râul Amaradia, lucrarea aparținând Primăriei Stoina și fiind făcută de o firmă din Slatina.

Autoritățile din județul Gorj au trimis la locul accidentului mai multe autospeciale pentru descarcerare, un container multirisc destinat căutării-salvării de persoane, o autospecială pentru transport victime multiple, două ambulanțe SMURD și două ambulanțe din cadrul SAJ.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.