Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Plângere penală la Poliție a unui manager de spital după ce într-un centru de vaccinare s-ar fi făcut imunizări anti-COVID fictive

Inquam Photos / Octav Ganea
vaccinare

Managerul Spitalului CFR Timişoara, dr. Stela Iurciuc, a sesizat Poliţia după ce a aflat că în centrul de vaccinare din cadrul spitalului ar exista cazuri de imunizări fictive, anunță Agerpres.

"La Poliţia Municipiului Timişoara a fost depusă o sesizare cu privire la posibile certificate de vaccinare susceptibile a fi false. Poliţiştii efectuează verificări pentru clarificarea tuturor aspectelor şi luarea măsurilor legale care se impun", a anunţat, miercuri seara, Biroul de presă al Poliţiei Timiş.

Zilele trecute, managerul Spitalului CFR Timişoara a aflat că ar exista şase situaţii în care au fost făcute în sistemul naţional înregistrări ale unor persoane care nu s-au vaccinat în realitate.

"În urma unui anunţ anonim primit de doamna manager (Stela Iurciuc, n.r.), s-a iniţiat o anchetă internă în urma căreia s-a decis notificarea şi predarea documentelor către Poliţia Timiş şi Secţia 3 Poliţie. Deocamdată, ar fi şase fişe care ridică suspiciuni rezonabile cu privire la veridicitatea documentului. Fişele şi documentele aparţin Centrului de vaccinare din cadrul Spitalului CFR Timişoara. S-a obţinut certificatul verde, dorim să vedem dacă este într-adevăr susţinut de vaccinarea efectivă, pentru că altfel o persoană care este vaccinată doar pe hârtie reprezintă un pericol de sănătate atât pentru sine, cât şi pentru cei din jur", a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului CFR Timişoara, Adela Filipescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.