Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Plângeri penale împotriva a doi miniștri! Marcel Ciolacu: 'Este cazul ca justiția să-și facă datoria'

Marcel Ciolacu

Liderul PSD Marcel Ciolacu a spus luni, cu privire la demersul Laurei Vicol de a depune plângeri penale împotriva ministrului Justiției și a ministrului Sănătății, că este dreptul ei și că PSD susține acest lucru. „Este cazul ca justiția să-și facă datoria”, a spus Ciolacu.

„M-a informat și pe mine și e dreptul dnei Vicol să depună aceste plângeri penale. Nu ne uităm ce se întâmplă? Vorbim de vieți omenești. Cât mai acceptăm să moară români și ei să se certe la televizor. Este cazul ca justiția să-și facă datoria. Au batjocorit și morții. Este cazul ca instituțiile statului să-și facă datoria”, a spus Marcel Ciolacu.

Laura Vicol, deputată PSD, a anunțat, vineri seara, după imaginile cu evacuarea pacienților de la Spitalul Foișor din București, că va depune, luni, două plângeri penale. Prima îl vizează pe ministrul Justiției, Stelian Ion, iar a doua îl vizează pe Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, ambii de la USR-PLUS.

”Luni voi depune o plângere penală împotriva ministrului Justiției și împotriva acestui pseudo-ministru al Sănătății care omoară oameni. Să văd oameni dezbrăcați, la această oară, oameni băgați pe bancheta din spate, oameni nedeplasabili... E momentul să plece toți acasă.”, a declarat Laura Vicol, la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.