Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Planul de MILIOANE al Stelei: Reghe vrea să lase Astra și Viitorul fără jucători

Muniru Steaua

Steaua e cu gândul deja la umrătorul sezon. Titlul şi calificarea în grupele UEFA Champions League sunt principalele obiective, iar roş-albaştrii îşi pregătesc cu atenţie terenul încă din această iarnă. Campania de achiziţii se anunţă una spectaculoasă, iar Astra şi Viitorul sunt principalele "pepiniere" ale formaţiei lui Reghe.

Dacă transferul lui Alibec, de la Astra, este deja perfectat, pentru 2.040.000 de euro, Gigi Becali va trebui să mai poarte negocieri pentru nu mai puţin de 3 jucători pe care şi-i doreşte încă din următoarea perioadă de mercato. Este vorba despre Filipe Teixeira (Astra), Benzar şi Ţîru (ambii de la Viitorul).

Mijlocaşul portughez de 36 de ani intră în ultimele 6 luni de contract cu Astra, iar Steaua vrea să-şi asigure servicile sale din această iarnă. Becali este convins că Teixeira, jucător pe care şi-l doreşte de mult timp, îl va ajuta să ajungă din nou în grupele UEFA Champions League. Între 50.000 şi 100.000 de euro va plăti Steaua pentru a obţine semnătura lui Teixeira încă de acum.

Citește și: Veste BOMBĂ pentru Ianis Hagi: Ce îi pregătește antrenorul Fiorentinei

Ceilalţi doi jucători ţintiţi de echipa antrenată de Reghe sunt de la Viitorul lui Hagi. Este vorba despre Benzar şi Ţîru, fotbalişti pentru care Becali va negocia în această iarnă cu naşul său. Cel mai probabil, pentru Benzar latifundiarul va scoate din buzunar 1 milion de euro, în timp ce pentru Ţîru se vor achita 600.000 de euro, dar Hagi va rămâne şi cu un procent dintr-un viitor transfer. Un alt fotbalist de la Viitorul dorit de vicecampioană este proaspătul internaţional Răzvan Marin, însă discuţiile pentru acest transfer sunt încă incipiente şi s-ar putea concretiza abia în vară, dacă fotbalistul nu va avea o ofertă consistentă din străinătate, conform Digi Sport.

Cu echipa de Champions League pe care şi-o va face din iarnă, Reghe ar putea apela şi la schimbarea sistemului, într-un 4-3-3 mai elastic, unde ar avea loc în primul 11 nu mai puţin de 5 jucători de profil ofensiv. Boldrin şi Teixeira ar urma să fie "interi", cu Pintilii singurul "închizător". Alibec va fi flancat de Adi Popa şi de Florin Tănase, după ce fotbalistul de 21 de ani va reveni după accidentare. Aproape 15 milioane de euro va valora echipa de start cu care Steaua vrea să atace din nou grupele celei mai importante competiţii intercluburi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.