Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Planuri de urgență la Kiev pentru mutarea autorităților centrale ale statului la Lviv − HARTĂ

ucraina harta

Rapoarte neconfirmate sustin că Biroul Președintelui Ucrainei a pregătit un plan care presupune evacuarea principalelor autorități ale țării la Lviv în cazul unei invazii ruse, informează GLOBAL Telegram.

Situația este tensionată în țara vecină, de unde marii oligarhi ucrainieni părăresc țara în ritm accelerat. Pe aeroportul din Kiev a fost furnicar de oameni. Chartere private, cu grupuri de câte 50 de persoane, au plecat toată ziua din Ucraina, la bord aflându-se oameni de afaceri și apropiații lor.

De asemenea, ambasadorul Ucrainei în Marea Britanie a făcut o declarație extrem de interesantă în plan diplomatic. Ucraina ar putea renunţa la candidatura sa la NATO pentru a evita un război cu Rusia, a afirmat ambasadorul ucrainean în Marea Britanie, citat luni de BBC, transmite Reuters. O asemenea evoluţie ar fi o concesie majoră faţă de Moscova, în răspuns la desfăşurarea de trupe ruseşti la graniţele Ucrainei, notează Reuters, transmite AGERPRES.

Vezi și: Mircea Geoană, ultimele date despre situația din Ucraina: Din momentul unei decizii de la Kremlin, timpul s-a scurtat foarte mult. Se poate întâmpla oricând .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.