Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Plata unei datorii cu sex oral rămâne legală în Spania

Radu Pop
istockphoto.com
justiție decizie tribunal

O problemă juridică atipică a apărut în Spania, după ce o femeie din Mallorca i-a cerut fostului cumnat să o împrumute cu 15.000 de euro, iar el i-a cerut, la scurt timp după aceea, să-i facă sex oral în schimbul datorie, potrivit presei din peninsulă.

Tribunalul din Palma di Mallorca nu a considerat infracțiune stingerea unei datorii bănești între adulți prin relații sexuale. Secțiunea 2 a Tribunalului din Palma a hotărât că plata unei datorii contractate voluntar cu felație sau „a deveni xiribeva [prostituată] a creditorului în timp ce împrumutul era plătit” nu este o infracțiune și, din acest motiv, a respins contestația formulată de victimă.

Cazul a ajuns la Curtea Constituțională a Spaniei care a respins recursul reclamantei, spunând că plângerea este inadmisibilă deoarece nu justifică „semnificația constituțională specială” a cauzei.

Curtea Constituțională a Spaniei nu apreciază dacă invocarea sexului oral ca modalitate de plată a unei datorii este legală sau nu pentru că înțelege că „nu are suficientă importanță constituțională”, așa că a închis dosarul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.