Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Platforma de investiții Roca a intrat în acționariatul Sinteza, achiziționând un pachet de 11.900.266 de acțiuni care reprezintă 18% din companie

investitii-shutterstock

Platforma de investiții Roca a intrat miercuri în acționariatul Sinteza achiziționând un pachet de 11.900.266 de acțiuni care reprezintă 18% din companie, anunță MEDIAFAX.

Citește și: SURSE - Ultimatum pentru Dăncilă în PSD

”Avem încredere că în viitorul apropiat, cu implicarea noastră, activitatea Sinteza va fi extinsă și că industria chimică din Oradea și din România va avea o etapă nouă de dezvoltare. Sinteza are potențialul de a susține o astfel de creștere. Promisiunea Roca de dezvoltarea de parteneriate se concretizează și în cea de-a șasea tranzacție; vom colabora activ cu ceilalți acționari și cu managementul companiei si vom identifica cele mai bune metode de a transforma Sinteza Oradea într-o nouă poveste de succes românească”, a declarat Alex Savin, Membru al Investment Board ROCA și project managerul care s-a ocupat de intrarea Sinteza în portofoliul Roca.

Sinteza SA se ocupă în prezent cu producerea și comercializarea produselor chimice organice de bază şi are linia de producție pentru a putea livra produse ce întrunesc cererea de export. Principalul produs la companiei este acidul benzoic, produs folosit ca bază pentru de produse chimice folosite in industria alimentara, industria îngrășămintelor chimice, industria farmaceutică și industria maselor plastice. Sinteza a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 27 de milioane de lei. în creștere față de anii anteriori.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ - Trupele speciale ale Poliției române au DESCINS la hoții și tâlharii de pe drumuri și autostrăzi

În viitorul apropiat Roca își propune să contribuie la dezvoltarea unei strategii pentru extinderea si eficientizarea activității Sinteza SA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.