Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Platforma dezvoltatorimobiliar.ro, cel mai bine cotată în topul site-urilor de profil, își mărește constant ofertele de locuințe

imobiliare complex

DezvoltatorImobiliar.ro, cel mai mare portal imobiliar dedicat proiectelor imobiliare noi din România, își mărește continuu numărul ofertelor de locuințe. Un nou ansamblu rezidențial, Maia Victoriei alege platforma DezvoltatorImobiliar.ro pentru a prezenta complet și complex noile oferte din zona centrala a Piteștiului (Agerpres).

Proiectul se intinde pe o suprafata totala de aproximativ 4.250 m² pe care se vor construi 5 corpuri de locuinte si pe care exista si o casa, monument istoric, ce va fi restaurata.

Regimul de inaltime al primului imobil construit este  D+P+4E+5-6ER si cuprinde un total de 29 de unitati de 2, 3 si 4 camere ce au ca termen de finalizare luna Decembrie 2019 . La etajele 5 si 6 se regasesc apartamente tip duplex cu scara interioara. Amplasamentul  se  afla  in imediata  apropiere a IPJ Arges , intr-o zona ultracentrala.

Situat Ultracentral, Maia Victoriei ofera acces imediat la marile bulevarde ale orasului si acces facil la toate mijloacele de transport in comun.

Poti petrece timp in aer liber la doi pasi de casa, ansamblul fiind la 2 minute de Parcul Expo si la 3 minute de parcul Trivale.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.