Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Platforma România 100 salută decizia Comisiei de Monitorizare a APCE de sesizare a Comisiei de la Veneţia pe legile justiţiei

Inquam Photos / Octav Ganea
dacian ciolos

Platforma România 100 salută decizia Comisiei de Monitorizare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE) privind sesizarea Comisiei de la Veneţia pentru formularea unui aviz în cazul proiectelor de modificare a legilor justiţiei din România. 

"Această decizie este o expresie foarte clară a îngrijorării pe care modificările aduse legilor justiţiei de către coaliţia PSD - ALDE o provoacă la nivel internaţional", precizează Platforma România 100 pe Facebook. 

Platforma România 100 cere din nou majorităţii guvernamentale să oprească procesul de modificare a legilor justiţiei, precum şi a codurilor penale şi de procedură penală şi să reia dezbaterea publică asupra acestor subiecte pe baza unui larg consens politic, în conformitate cu recomandările Comisiei Europene din ultimul raport din cadrul Mecanismului de Cooperare şi Verificare, se menţionează în mesajul postat pe Facebook. 

Comisia de Monitorizare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei a aprobat solicitarea PNL de sesizare a Comisiei de la Veneţia pentru exprimarea unui punct de vedere cu privire la modificările legilor Justiţiei propuse de PSD şi ALDE, potrivit unui comunicat transmis joi AGERPRES. Conform senatorului PNL Alina Gorghiu, Comisia de Monitorizare a APCE a dat un vot în unanimitate pentru sesizarea Comisiei de la Veneţia pe legile Justiţiei din România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.