Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Platforma Salarium, specializată în plata instant a avansurilor salariale, a finalizat o rundă de investiţii în valoare de 500.000 de euro

zf.ro
anis software web computer

Platforma Salarium, specializată în plata instant a avansurilor salariale, anunţă finalizarea unei runde de investiţii în valoare de 500.000 de euro de la Neogen Capital, cu scopul de accelerare a procesului de dezvoltare şi integrare cu operatorii de payroll şi cu platformele de beneficii, conform Agerpres.

"Ne bucurăm că am ridicat runda de la Neogen Capital. Aceasta va susţine planurile pe care le avem setate pentru perioada următoare şi totodată validează soluţia noastră şi aplicabilitatea ei în piaţa din România. Am reuşit să creştem o nouă nişă în ecosistemul de business românesc, aceea de 'salary on demand', care vine la intersecţia dintre payroll tech, fintech şi beneficii corporate. Neogen Capital, prin această rundă, ne-a acordat votul de încredere în ceea ce priveşte eforturile echipei de până acum şi ne solidifică creşterea care va urma. Vedem în Neogen mai mult decât un investitor, vedem un partener în realizarea planurilor de viitor, având ca obiectiv creşterea companiei şi democratizarea zilei de salariu", a declarat Alina Ştefan, CEO Salarium Fintech.

Salarium simplifică procesul de acordare a avansurilor salariale şi degrevează echipa de salarizare de efortul suplimentar. Implementarea soluţiei Salarium în companii este facilă datorită colaborării cu departamentele de salarizare şi a integrării cu operatorii de software de payroll.

Neogen Capital este unul dintre cei mai activi investitori de pe piaţa românească, cu diferite participaţii în companii din diverse sectoare de activitate: CleverTaxi (achiziţionat de Daimler AG), Vivre Deco, Casta Imobiliare sau Concept Apps SRL.

CEO-ul Neogen Capital, Călin Fusu, a fondat şi a condus compania BestJobs, care s-a deprins din Neogen într-o societate de sine stătătoare, denumită BestJobs Recrutare SA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.