Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Platforma Social Liberală condamnă atitudinea disprețuitoare a Guvernului la adresa pensionarilor. Alexandru Coita: Părinții și bunicii nu merită asta!

Facebook
Alexandru Coita

Co-președintele Platformei Social-Liberale, Alexandru Coita, a comentat cu indignare informațiile potrivit cărora Guvernul Orban se pregătește ca de la 1 septembrie să nu mărească punctul de pensie cu 40% așa cum spune legea în vigoare, ci cu mult mai puțin.

Liderul PSL susține că dacă informațiile din zona guvernamentală se vor confirma și în practică, atunci avem a face cu un gest de sfidare la adresa părinților și bunicilor noștri:

Vezi și: S-a lansat VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu la STIRIPESURSE.RO

”De ce ne era teamă nu vom scăpa! Am aflat azi cu revoltă că PNL se pregătește să trădeze pensionarii acestei țări. Dacă se confirmă informația, ar fi un gest de sfidare la adresa părinților și bunicilor noștri, care au muncit zeci de ani ca să ne crească și care MERITĂ o bătrânețe fără griji.

Planul celor aflați azi la guvernare este să TAIE cu peste 50% majorările de pensii prevăzute prin lege, de care seniorii acestei țări ar fi trebuit să beneficieze începând cu luna septembrie.

PSL condamnă atitudinea disprețuitoare a Guvernului față de pensionarii României. Rolul conducătorilor acestei țări trebuie să fie acela de a găsi soluții de a crește veniturile României, nu de a tăia pensiile și salariile.

Guvernul are obligația de a găsi bani pentru plata pensiilor, conform legii. Iar dacă nu sunt capabili, să lase pe alții mai competenți.

Proiectul de țară România 10 în 10 propune partidelor politice să îmbrățișeze o viziune bazată pe dezvoltare, pe creștere în folosul tuturor românilor.

Nu avem voie să-i abandonăm pe cei în vârstă! Trebuie să le arătăm respect și prețuire, trebuie ca noi să muncim mai mult și mai bine pentru ca pensionarii României să aibă o viață decentă.”, susține Alexandru Coita pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.