Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Platforma Visit Covasna promovează o nouă atracţie turistică - Grădina cu struţi din Întorsura Buzăului

facebook
struti

Platforma Visit Covasna, administrată de Asociaţia pentru Dezvoltarea Turismului în judeţul Covasna, promovează o nouă atracţie turistică - Grădina cu struţi din Întorsura Buzăului, conform Agerpres.

Potrivit informaţiilor postate pe site-ul Visit Covasna, ferma de struţi, aflată pe strada Fabricii din Întorsura Buzăului, a fost deschisă recent publicului, iar vizitatorii pot, printre altele, să picteze ouă de struţi.

"Aici, vizitatorii pot admira struţi de toate vârstele, de la puişori mici de o săptămână, până la familii reproducătoare. Struţii sunt cele mai mari păsări din lume, incapabile să zboare, dar care pot ajunge la viteze impresionante atunci când aleargă. Aceste păsări sunt cunoscute pentru ouăle lor de dimensiuni mari şi pentru pielea lor folosită la confecţionarea unor articole de îmbrăcăminte. Pentru cei mici, Grădina cu struţi oferă o activitate specială, atelierul de pictură. Copiii pot picta coji de ou de struţ în preajma struţilor, în timp ce învaţă mai multe despre aceste creaturi minunate. Locaţia este deschisă zilnic între orele 10,00 şi 19,00, astfel încât vizitatorii să poată petrece suficient timp descoperind toate secretele struţilor. Această fermă este o experienţă educativă şi distractivă pentru toată familia, oferind ocazia de a petrece timp în natură şi de a învăţa mai multe despre aceste păsări fantastice", precizează administratorii Visit Covasna.

Prin intermediul acestui site, dar şi prin aplicaţia mobilă #VisitCovasna, disponibile în limbile română, maghiară şi engleză, turiştii pot obţine informaţii şi despre alte atracţii turistice din judeţ, cum ar fi, spre exemplu, observatoarele de urşi de la Castelul Mikes din Zăbala şi domeniul Dobrica din Bixad.

De asemenea, pot găsi informaţii legate de castelele şi conacele din zonă, despre izvoarele de apă minerală şi băile tradiţionale, despre centrele wellness şi spa, centrele de echitaţie, parcurile de aventură, pârtiile de schi şi patinoare, locuri de pescuit, trasee pentru biciclete, atelierele meşteşugăreşti vizitabile, precum şi despre gastronomia locală, despre unităţile de cazare şi alimentaţie publică şi despre evenimentele organizate în zonă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.