Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Plătim degeaba milioane de euro anual! Burduja ridică o problemă majoră și îi atacă voalat pe Firea și Nicușor Dan: 'Nimeni nu s-a preocupat'

Captura FB
Burduja 20

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, a declarat vineri că până astăzi, noi am plătit degeaba peste 3,3 miliarde lei, în total, ceea ce înseamnă 50 de milioane de euro, anual, tariful de distribuţie de la Transgaz la CET-uri, el dând ca exemplu distanţa între CET Vest şi magistrala Transgaz, care este de doar 400 de metri.

„Trei din patru CET-uri, în oraşul ăsta, sunt din anii 70, ele sunt poluante şi foarte scumpe, foarte ineficiente. (..) O să vă dau o ştire, din 2007 până astăzi noi am plătit degeaba peste 3,3 miliarde lei, în total, înseamnă 50 de milioane de euro anual”, a declarat Sebadstian Burduja la DcNews.

El a precizat că „gazul vine pe magistralele Transgaz şi să plăteşte tarif de transport Transgaz”.

„Ajung în apropierea CET-urilor şi se plăteşte apoi, pe ultima bucată, pe distribuitor, un tarif de distribuţie. Acest tarif a ajuns la 50 de milioane de euro, anual, în medie. Ştiţi ce distanţă este între un CET şi magistrala Transgaz? Între 400 de metri, la CET Vest şi vreo 3 kilometri la CET Grozăveşti. Nimeni nu s-a preocupat”, a mai arătat Burduja.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.