Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Playboy NU mai publică fotografii cu femei dezbrăcate. Care este motivul

playboy

Revista Playboy pune capăt tradiției de 62 de ani care a consacrat-o: nu va mai publica fotografii cu femeie dezbrăcate, potrivit Mashable.com.

Decizia revistei a fost anunțată într-un articol din New York Times, în care s-a anunțat noua direcție a revistei. Astfel, Playboy va publica în continuare fotografii cu femei in ipostaze provocatoare, doar că nu vor mai fi nud.

Playboy a fost ”forțată” să recurgă la alte metode de a-și fideliza clientela, pe fondul declinului presei scrise. Mai mult, în timp ce multe reviste au trecut cu succes în online, Playboy nu a reușit această performanță. Directorul executiv, Scott Flanders, a declarat că Internetul pune o gamă largă de pornografie la dispoziția utilizatorilor, astfel că fotografiile Playboy, care odată ieșeau în evidență, nu sunt ceva neobișnuit în online.

Revista Playboy a cunoscut un succes internațional, nu numai datorită nudității femeilor, ci și pentru că a publicat autori cunoscuți și a realizat interviuri cu o serie de figuri marcante în cultura și politica internațională,  precum Miles Davis, Martin Luther King Jr., Steve Jobs, Fidel Castro și John Lennon.

Scott Flanders a glumit despre această decizie, spunând că acum cititorii Playboy chiar vor cumpăra revista pentru articolele sale.

”Am putea spune că nuditatea ne distrage și ne micșorează audiența, în loc să o mărească”, a declarat directorul executiv al Playboy.

Pe site-ul companiei nu au mai fost publicate fotografii cu femei goale de mai bine de un an. Rezultatul a fost creșterea numărului de vizitatori unici la 16 milioane, de patru ori mai mult decât înainte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.