Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PLDM către guvernare: Încetați să fraudați și să corupeți alegerile. Acum e nevoie de unitate pentru a construi și dezvolta

perchezitii pldm

PLDM a venit cu un mesaj către guvernare. „Încetați să fraudați și să corupeți alegerile. Asta nu vă va ajuta să păstrați puterea. Asta vă va complica plecarea de la putere”, a menționat formațiunea într-o postare. Totodată, partidul a menționat că „nu cheamă la Unire împotriva cuiva. Așa gen de abordare avem azi la guvernare și efectele dramatice ale acestei abordări le cunoaște fiecare familie din Moldova”. „PLDM se bucură de răspândirea înțelegerii necesității Unității sociale, relatează Unimedia citată de Rador Radio România.

În același timp, PLDM înțelege într-un mod anume termenul Unire.

Pentru noi Unire înseamnă să întreprindem acțiuni prin care reducem nivelul de dezbinare socială, de polarizare politică și nivelul de pesimism în societate.

Echipa PLDM își propune să unească societatea în jurul unui set de priorități economice și sociale, care vor determina modernizarea și dezvoltarea economiei, vor determina atragerea investițiilor și crearea locurilor de muncă competitive și interesante pentru tineri, vor contribui eficient la reducerea intenției de plecare a oamenilor din Moldova, vor opri depopularea localităților și vor încuraja natalitatea.

PLDM nu cheamă la Unire împotriva cuiva. Așa gen de abordare avem azi la guvernare și efectele dramatice ale acestei abordări le cunoaște fiecare familie din Moldova.

PLDM cheamă la Unire pentru a Construi și Dezvolta.

Pe noi ne inspiră gândul lui Nicolae Iorga că, “un partid nu are dreptul să existe decât atunci când e o energie în viața țării și nu încă o dezbinare”.

Echipa PLDM amintește guvernării PAS o înțelepciune veche: “Poți amăgi un timp câțiva oameni, dar nu poți amăgi permanent toți oamenii”.

Încetați să fraudați și să corupeți alegerile. Asta nu vă va ajuta să păstrați puterea.

Asta vă va complica plecarea de la putere”, menționează formațiunea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.