Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Plecare cu cantec din UNPR: Am ales sa fac opozitie 'smenului politic'

UNPR

Se pare ca UNPR nu mai e raiul pentru multi parlamentari, incet incet acestia rup randurile partidului si se indreapta catre alta tabara. A venit randul deputatului UNPR Florin Secara sa faca acest gest, exprimandu-si opozitia clara fata de 'smenul' politic pe care nu este dispus sa il tolereze.

“Am plecat din UNPR datorită faptului că eu şi domnul Gabriel Oprea avem păreri divergente în raport cu Marian Oprişan. Eu nu cred că preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea este un baron pocăit, şi nici că este un hoţ de buzunare recalificat. Dimpotrivă, în opinia mea, acesta este un rebut al tranziţiei, este un simbol al “şmenului” politic. Am ales să îi fac în continuare opoziţie lui Marian Oprişan, adică m-am înscris în PNL”, a declarat pentru stiripesurse.ro Florin Secară.

Partidul condus de Gabriel Oprea pierde astfel un deputat, după ce reuşise, de la alegeri încoace, să îşi tripleze prezenţa în Parlament. Deputatul Secară, ales pe listele PDL, revine astfel la matcă, după o călătorie exploratorie prin PMP şi UNPR.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.