Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Plecarea Gabrielei Firea nu e suficientă - USR cere și desființarea Ministerului Familiei

USR
Catalin Drula

Preşedintele USR, deputatul Cătălin Drulă, îi solicită premierului Marcel Ciolacu să desfiinţeze Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, după demisia Gabrielei Firea.

"Acum, că a plecat Gabriela Firea, este momentul ca premierul Marcel Ciolacu să desfiinţeze şi ministerul inutil creat special pentru ea. Ministerul Familiei a fost o construcţie artificială, care doar a consumat bani pentru PR, chirii şi un extra-aparat inutil. Oprirea risipei bugetare şi reducerea deficitului bugetar pot începe cu comasarea la loc cu Ministerul Muncii", a scris Drulă, vineri, pe Facebook.

El afirmase, într-o postare anterioară, că Gabriela Firea "ar trebui înlăturată şi de la şefia PSD Bucureşti".

"Mai departe, însă, România are nevoie de o schimbare majoră în care astfel de orori să nu mai aibă loc vreodată. Şi această schimbare nu poate să vină de la Marcel Ciolacu şi PSD sau de la PNL. Ei au construit acest sistem corupt şi ticălos vreme de 30 de ani. Schimbarea reală va veni anul viitor la alegeri", a mai scris Cătălin Drulă.

Bogdan-Gruia Ivan, interimar la Ministerul Familiei

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a transmis, vineri, Administraţiei Prezidenţiale propunerea de desemnare a ministrului Cercetării, Inovării şi Digitalizării, Bogdan-Gruia Ivan, ca ministru interimar al Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, se arată într-un comunicat al Guvernului.

Potrivit comunicatului, premierul a avut, tot vineri, o discuţie pe tema situaţiei din azilele care fac obiectul controalelor cu Gabriela Firea, care şi-a depus mandatul din funcţia de ministru al Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.