Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Plecarea lui Sadio Mane de la Bayern Munchen este considerată cea mai bună soluție

skysports.com
sadio mane

Antrenorul echipei Bayern Munchen, Thomas Tuchel, a declarat marţi că este dezamăgit de faptul că lucrurile "nu au funcţionat" pentru Sadio Mane la clubul bavarez, dar a considerat că plecarea lui este "cea mai bună soluţie", scrie AFP.

Atacantul senegalez, care s-a alăturat lui Bayern în urmă cu un an, urmează să se alăture numărului tot mai mare de jucători care se îndreaptă spre Arabia Saudită, prin semnarea unei înţelegeri cu clubul Al-Nassr al lui Cristiano Ronaldo, în cadrul unei tranzacţii în valoare de 37 de milioane de euro, conform Agerpres.

"Probabil nu am reuşit să exploatăm întregul său potenţial, dar cred că transferul său este cea mai bună soluţie", a spus Tuchel.

"Mă doare plecarea mea de la Bayern Munchen, mi-ar fi plăcut un alt final", a spus Mane pentru Sky Sport.

Campioana Germaniei, încă fără atacant central de când Robert Lewandowski a plecat la FC Barcelona în 2022, a făcut o prioritate din aducerea atacantului Harry Kane (Tottenham).

Sadio Mane a sosit la Munchen în urmă cu un an, de la FC Liverpool, având un sezon dificil în tricoul lui Bayern, care a inclus o accidentare de lungă durată, în urma căreia a ratat Cupa Mondială din Qatar. De asemenea, el a fost implicat într-o altercaţie în vestiar cu unul dintre colegii săi, atacantul Leroy Sane. Atacantul african a fost amendat cu o sumă record, 350.000 de euro, după acel incident dintr-un meci din Liga Campionilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.