Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pleşoianu (PSD) se declară scârbit de gestul lui Iohannis: Având în vedere că NU îl revoci pe Lazăr, faptul că îl decorezi pe Iulius Filip e doar un gest cinic

Liviu Pleșoianu

Deputatul PSD Iulius Filip reacţionează dur la gestul preşedintelui Klaus Iohannis de a-l decora pe Iulius Filip, disident anticomunist şi fost deţinut politic, cu Crucea Naţională "Serviciul Credincios" clasa a III-a. Pleşoianu denunţă un gest cinic, pentru că preşedintel refuză să-l revoce pe Augustin Lazăr, fost şef al comisiei de eliberări condiţionate care i-a refuzat eliberarea lui Iulius Filip.

CITEȘTE ȘI: Detaliile care protejează organismul: Topul celor mai sănătoase condimente

"Mi-e foarte, foarte #SCÂRBĂ de acest personaj lipsit complet de umanitate - Klaus Werner Iohannis! De ce îl decorezi acum și nu ai făcut-o cu altă ocazie? Pentru că ACUM a izbucnit scandalul cu privire la SINISTRUL LAZĂR și te temi că pierzi puncte electorale, dat fiind faptul că NU îl revoci pe Lazăr! Dacă îl decorai pe Iulius Filip simultan cu REVOCAREA LUI LAZĂR, era într-adevăr un gest de apreciat. Dar, având în vedere că NU îl revoci pe Lazăr, faptul că îl decorezi pe Iulius Filip e doar un gest cinic, electoral, care îți este caracteristic. În fapt, nu îl decorezi pe Iulius Filip, ci încerci să-ți salvezi ție imaginea... Vrei să aibă cu adevărat valoare decorarea celui care a fost TORTURAT? Atunci REVOCĂ-L pe cel care a semnat ca cel TORTURAT să mai stea niște ani la pușcărie! Altminteri, ești doar un MUNTE DE CINISM!", scrie Pleşoianu pe Facebook.

Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, şeful statului i-a conferit lui Iulius Filip această distincţie în semn de "apreciere deosebită pentru determinarea şi curajul cu care a luptat împotriva abuzurilor regimului comunist şi în semn de respect pentru suferinţele îndurate în închisorile comuniste, apărând valorile democratice".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.