Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Plimbări gratuite cu trăsura la 'Imperiul Cailor', de 1 Decembrie: centrul strânge donații pentru oamenii nevoiași de Crăciun

www.facebook.com/imperiulcailor
imperiul cailor

Românii care vor alege să își petreacă ziua la centrul de echitație ”Imperiul Cailor” vor avea parte de plimbări gratuite cu trăsura, iar cei mici vor putea să tragă la țintă, gratuit, cu puștile de paintball, în condiții de siguranță. În cadrul centrului vor fi colectate donații, care ulterior vor fi donate de Crăciun, copiilor din Afumați.

”De Ziua României facem cinste cu trăsura și cu paintball-ul. La ceas de sărbătoare ne gândim și la cei nevoiași. Pentru ei lansăm campania ”Donăm bucurie”.

Centrul de echitație ”Imperiul Cailor” oferă , în 1 Decembrie, plimbări gratuite cu trăsura. Plimbările au loc la 10.00, 12.00 si14.00, în limita locurilor disponibile și numai cu rezervare la 0723786682.

Și, dacă defilăm cu tot ce avem, potrivit tradiției de Ziua Națională, punem la bătaie și puștile de paintball. Copiii vor putea trage gratis la tintă, în condiții de siguranță.

Ședințele de echitatie se vor desfășura după program normal, în intervalul 09.00-17.00, numai cu programare la 0723786682.

Pentru cei care fac mișcare, dar și pentru pofticioși, de Ziua Națională, bucătarul Andi Crețu face bunătăți în văzul lumii, în ceaune, pe gratar și peplită și vă așteaptă cu băuturi fierbinți.

Din 1 Decembrie centrul de echitație ”Imperiul Cailor” lansează campania de donații pentru familiile nevoiașe. Până la Crăciun vă așteptăm cu haine, jucării, cărți și încălțăminte. Bunurile colectate vor ajunge la copiii din Afumați.

Centrul de Echitație „Imperiul Cailor” vă așteaptă departe de mulțime si aglomerație, în aer liber, lângă padure. Ne găsiți în Afumați, la ieșirea spre Petrăchioaia. Accesul se face din DJ200 A, prin pădure. Waze vă duce aduce direct la noi, cu ”Imperiul Cailor”., arată un anunț al centrului ”Imperiur Cailor”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.