Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ploaie torențială pe A2. Vizibilitatea a scăzut sub 100 de metri

Inquam Photos / Octav Ganea
trafic ploaie masini balta apa

Vizibilitatea a scăzut, duminică seara, sub 100 de metri, pe Autostrada A2 București – Constanța, din cauza ploii torențiale. Șoferii sunt sfătuiți de polițiști să circule prudent, valorile de trafic fiind crescute.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis că duminică seara, pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa plouă torenţial pe tronsoanele kilometrice 65-143 şi 160-212, conform mediafax.

Din cauza acestui fenomen, vizibilitatea a scăzut sub 100 de metri, viteza de deplasare fiind astfel mult scăzută, motiv pentru care în anumite zone se circulă cu dificultate, iar valorile de trafic au crescut.

Polițiștii rutieri le recomandă șoferilor să adapteze viteza la condiţiile meteo-rutiere, existând risc ridicat de acvaplanare, să folosească sistemele de semnalizare, iluminare şi curăţare a parbrizului, să păstreze în mers distanţa de siguranţă faţă de autovehiculul dinainte şi să circule cu foarte mare atenţie, pentru a nu fi implicaţi în producerea de accidente rutiere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.