Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ploaie torențiala pe Autostrada Soarelui - Vizibilitatea a scăzut sub 20 de metri

Pinterest
fulgere meteo

Vizibilitatea este redusă, luni dimineața, sub 20 de metri pe unele tronsoane ale Autostrăzii București-Constanța, din cauza ploii torențiale. Se circulă în condiții de ceață pe mai multe drumuri din județele Constanța, Caraș-Severin, Arad, Timiș și Cluj, dar și pe Autostrada București-Pitești, informează Mediafax.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, luni dimineața se circulă în condiții de ceață pe toată autostrada A2 București-Constanța, carosabilul fiind umed. „Plouă torențial pe tronsonul kilometric 193 – 212, vizibilitatea fiind scăzută sub 20 de metri între kilometrii 200-206, între localitățile Murfatlar și Valu lui Traian, județul Constanța. Și pe autostrada A4 Ovidiu-Agigea plouă torențial, vizibilitatea fiind redusă chiar sub 150 de metri”, au transmis polițiștii.

Citește și: Raed Arafat, 'profeţie' sumbră referitoare la pandemie: 'Până în vara anului viitor nu vom sta liniştiţi'

De asemenea, pe autostrada A1 București-Pitești, se circulă în condiții de ceață, cu vizibilitate redusă sub 150 de metri, carosabilul fiind umed.

Este semnalată ceață pe mai multe drumuri din județele Constanța, Caraș-Severin, Arad, Timiș și Cluj, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri, pe alocuri chiar sub 50 de metri.

În ceea ce privește fluența traficului, se circulă în condiții de aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al DN4, în zona localității Popești-Leordeni, dar și pe Centura Capitalei, în zona localităților Mogoșoaia, Chitila, Domnești și Pantelimon.

Din cauza unor lucrări de reabilitare a podului peste calea ferată, circulația rutieră este oprită pe DN 61 Giurgiu – Târgoviște, la kilometrul 77+200 de metri, în localitatea Găești, județul Dâmbovița. Restricțiile de trafic se aplică până în 15 noiembrie. Circulația autovehiculelor va fi deviată pe rute ocolitoare, în funcție de categoria acestora, a mai transmis Centrul Infotrafic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.