Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ploiești: Bărbat internat la spital după ce a fost împușcat cu un pistol cu bile

AJC.com
foc de arma, pistol

Este anchetă la Ploiești, după ce, luni seara, un bărbat a ajuns la spital, împușcat în picior cu un pistol cu bile, conflictul dintre el si alte trei persoane pornind de la o datorie pe care victima o avea la agresori, transmite corespondentul Mediafax.

Surse judiciare au declarat, luni seara, corespondentului Mediafax că întreg conflictul s-a petrecut între patru bărbați, pe stradă, la un magazin de lângă Spitalul Județean de Urgență Ploiești, unul dintre bărbați fiind împușcat în picior cu un pistol cu bile.

De asemenea, un alt bărbat, respectiv unul dintre cei trei agresori, a fost rănit când a spart un geam ca să intre peste victimă în magazin.

Directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Ploiești, Florin Pușcariu, a afirmat că la Unitatea de Primiri Urgențe au ajuns două persoane.

“Un bărbat care prezintă plagă prin împușcare și care este evaluat de medici, în UPU, iar al doilea bărbat a refuzat să rămână în UPU, familia spunând că îl duce la București”, a declarat Pușcariu.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat, la rândul său, că toate persoanele implicate în scandal au fost identificate.

“Toate persoanele implicate în scandal au fost identificate. Colegii mei sunt la fața locului și fac verificări”, a spus Brezeanu.

În acest caz fiind deschisă o anchetă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.