Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ploile au făcut prăpăd şi miercuri: zeci de locuinţe, curţi şi anexe sunt sub ape

ISU
inundații

Zeci de locuinţe, curţi şi subsoluri sau anexe au fost afectate de ploile torenţiale din cursul zilei de miercuri, se arată într-un comunicat de presă transmis de Ministerul Afacerilor Interne (MAI), potrivit agerpres.ro.

Potrivit datelor centralizate de MAI, au fost inundate 20 de case, 25 de beciuri sau subsoluri, 46 de curţi, şase anexe gospodăreşti, două imobile ale unor operatori economici şi o clădire a unei instituţii publice.

Citește și: Ascensiune fulminantă a lui Rareș Bogdan! Ce va conduce – ‘Votul a fost unanim’

Fenomenele hidro-meteorologice s-au manifestat în 15 judeţe - Arad, Argeş, Alba, Dâmboviţa, Giurgiu, Gorj, Galaţi, Hunedoara, Ilfov, Neamţ, Sălaj, Timiş, Teleorman, Vaslui şi Vrancea -, acolo unde efectivele MAI şi autorităţile locale au intervenit de urgenţă.

De asemenea, circulaţia rutieră a fost temporar afectată pe DN 7 din judeţul Arad, pe DN 73D din judeţul Argeş şi pe trei drumuri judeţene, pe DJ 203K din judeţul Buzău, pe DJ 205D din judeţul Vrancea şi pe DJ 609 din judeţul Timiş.

Citește și: Șeful Poliției, dezvăluire în cazul polițistului ucis: ‘La sfârșitul săptămânii’

Pe parcursul ultimelor opt ore au fost emise 11 avertizări sau atenţionări de fenomene meteorologice imediate.

Citește și: Un greu din PSD îl face praf pe Liviu Dragnea: ‘Să scăpăm de acest personaj’

Rămâne în vigoare informarea meteorologică de instabilitate atmosferică, valabilă pentru întreg teritoriul naţional până vineri, la ora 23,00, dar şi codul galben de instabilitate atmosferică şi cantităţi de apă însemnate până miercuri seară, la ora 23,00 pentru 25 judeţe - Alba, Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Botoşani, Buzău, Cluj, Călăraşi, Caraş-Severin, Dâmboviţa, Gorj, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Mehedinţi, Neamţ, Prahova, Sibiu, Satu Mare, Sălaj, Suceava, Timiş, Vâlcea şi Vrancea. Acelaşi cod galben este valabil parţial pentru judeţele Braşov şi Covasna.

Pentru anumite sectoare de pe fluviul Dunărea au fost emise avertizări hidrologice de cod galben şi cod portocaliu până săptămâna viitoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.