Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ploile și ninsorile își fac în continuare de cap. Apare poleiul și ceața, iar temperaturile cresc ușor în unele zone

facebook.com
meteo

Ploile vor predomina în majoritatea regiunilor, în timp ce la munte, duminică, 4 decembrie, continuă să ningă. Temperaturile se vor menține pentru cele normale ale datei din calendar.

Duminică, 4 decembrie, conform Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), valorile termice se vor menţine peste normele caracteristice perioadei în regiunile intracarpatice şi în jurul acestora în celelalte zone. Nebulozitatea va fi persistentă în sudul, estul şi parţial în centrul ţării, iar în restul teritoriului cerul va fi temporar noros.

"Vor fi precipitaţii local în sud-sud-vest, cu o probabilitate mai mare seara şi noaptea, precum şi în zona subcarpatică şi pe arii restrânse în rest; vor predomina ploile şi la munte ninsorile. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în sudul Banatului şi în zona Carpaţilor Meridionali, cu rafale în general de 55-65 km/h, dar pe alocuri şi la cote mai reduse în nordul Moldovei, Dobrogea, Transilvania şi în Carpaţii de Curbură", anunță ANM.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 2 şi 10 grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între minus 3 şi 7 grade Celsius. Local în interiorul arcului carpatic şi pe suprafeţe mai mici în restul ţării se va semnala ceaţă, iar cu totul izolat vor fi condiţii de polei.

În București, vremea se anunță închisă. Astfel, vor fi condiţii de burniţă pe parcursul zilei şi de ploaie slabă noaptea. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura aerului nu va avea variaţii semnificative pe parcursul intervalului, maxima se va situa în jurul valorii de 5 grade Celsius, iar minima va fi de 3 grade Celsius.

În săptămâna 5 – 12 decembrie, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi excedentar în toate regiunile, dar mai ales în cele sud-vestice, vestice, nord-vestice şi centrale

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.