Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Plouă cu drone și în România. Adrian Sârbu atrage atenția: 'Poziția Rusiei nu e un pericol pentru noi, poziția noastră, da'

Adobe Stock
radar-drone

Plouă cu drone și în România. „Hai să n-o luăm razna” – ne liniștește premierul. „Nu ne atacă nimeni, oameni buni, o luăm razna cu toții (…) au sărit niște rămășițe dintr-o dronă lovită de armata ucraineană (…) nu a avut explozibil, nu a avut nimic”, a spus premierul Ciolacu. Dronele căzute la noi o scot în față pe „femeia de foc a lui Putin” care vine cu amenințări la adresa României. „Nu vă mai dați îngrijorați și nu vă faceți rău cu mâna voastră”, avertizează purtătoarea de cuvânt a ministerului rus de Externe, Maria Zaharova.

Subiectul a fost dezbătut la Știu, pe Aleph News, de Hofi, Nemo și Adrian Sârbu.

„Poziția Rusiei nu e periculoasă pentru noi, poziția noastră e periculoasă pentru noi, pentru că, atunci când apar astfel de evenimente, nedorite pentru domnul Iohannis mai ales cele care vin în weekend, pentru că îi strică feng-shui-ul de weekend, vezi cazul incendiului de la Crevedia, nu facem decât să ne reamintim că România este o țară ne-apărată. Domnul Ciolacu spune «domnule, nu s-a întâmplat nimic, fraților. Și v-am mai spus și acum o săptămână că nu a căzut nicio dronă. Între timp, a căzut o dronă, dar nu s-a întâmplat nimic». Părerea mea este că noi nu trebuie să discutăm despre Tîlvăr și Iohannis. Noi trebuie să discutăm despre bunul Dumnezeu, pentru că s-a dovedit că Dumnezeu e singurul care îi apără pe români, ce puțin așa ni se spune la biserică”, spune Adrian Sârbu.

„Nu am văzut niciun popă să blagoslovească sau să afurisească dronele astea rusești că poate ar fi ajutat puțin, nu am văzut nicio slujbă prin Catedrala Neamului prin care să ne ajute Dumnezeu să nu ne mai cadă drone în cap. Mai bine să ne cadă telefoane mobile, chiar și alea din India sunt bune acum, că sunt generații noi. Poate se prăbușește un avion cu telefoane mobile”, adaugă Adrian Sârbu.

Hofi a amintit că, la fiecare slujbă, preoții se roagă pentru apărarea României.

„În cazul ăsta trebuie să îi evocăm elogiativ pe preoți, că sunt singurii care se ocupă de apărarea României. Își fac treaba, se roagă la Dumnezeu să ne ajute. Dar acest minister de șase miliarde, preocupat de un singur lucru, de pensii speciale – nu spune câți combatanți are acest minister, nu ar trebui cineva dintre noi și anume fiecare, noi toți la un loc și fiecare separat să îl întrebăm: ce faceți acolo, măi, fraților? Măi Ciolacule, ia vezi ce faci ăștia! Că te văd că ești activ, ești interesat, dar nu mai mima că tai costurile la buget, că le iei taxe, nu le dai taxe și acum mimezi că aperi România. Apucă-te și vezi ce e cu ministerul ăsta, ce e cu resursa României de Apărare”, mai spune Adrian Sârbu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.